top of page

Daj že povej kaj delaš?

Rada bi, da me razumejo kaj je moje delo. Ne samo zato, da bi me naročili ampak predvsem zato, da bi vedeli, da takšne storitve s takšnimi cilji obstajajo.


Obstajata dva tipa ljudi po razumevanju podjetniškega svetovanja in mentoriranja. Eni so tisti, ki pravijo, da zelo dobro "vedo" kaj delam in drugi so tisti, ki ne vedo, pa se vsaj tega zavedajo. Tudi sama sem rabila zelo veliko časa, da sem se naučila na kratko razložiti kaj delam. Moj pitch bi zvenel nekako takole: Z menoj lahko podjetnik in mala podjetja zgradijo novo pot, načine, vsebine dela za razvoj in/ali uspešen posel. Skupaj z njimi in za njih iščem prave rešitve, ki jih pripravim v obliki projekta. Potem pa naročnika podprem pri implementaciji rešitve. Pri tem jim lahko predavam, mentoriram ali podpiram z drugačno obliko sodelovanja. Pa vendar vsakič za tem dobim vprašanje: In kaj točno delaš? Iščem optimalne in možne rešitve za cilj podjetja/podjetnika, ki v najkrajšem času dajo rezultate in gradijo procese za dolgoročen uspeh. Moja področja delovanja so organizacija, prodaja in poslovni procesi.


Svojo samostojno pot sem začela, ko sem z visoko stopnjo izgorelosti in po skoraj desetletnem delu v podjetju nemškega koncerna ostala na cesti. Ko se to zgodi so mnenja različna, sam imaš eno, drugi drugo. Veliko jih je, ampak nič od tega ni pomembno kot to, da smo vsi mi lahko naivni, nesramni, nemarni, odlični, pridni ali manj pridni. Za vse nas bi moralo biti poskrbljeno, da ostanemo zdravi. To pomanjkanje v družbi, mislim na planet Zemljo, katere prebivalec sem, želim spremeniti. Želim biti del sprememb, ki vodijo v spoštovanje in varovanje svobode ljudi. Nisem politik, ne obvladam medicine, temveč sem organizatorka - managerka. Moje delo je upravljanje procesov v organizacijah, razvoj in reorganizacija. Moje kompetence se skrivajo v kriznem managamentu od katerih najbolj koristim odločnost in odkrivanje skritih potencialov. Moj prispevek k družbeni spremembi bo razvoj boljših organizacijah.


Tako danes sodelujem kot mentorica za socialna podjetja v Sloveniji in izven nje. Delam na izobraževanju posameznikov in podjetnikov skozi delavnice, webinarje in video tečaje. Sodelujem s podjetji pri razvijanju novih priložnosti. Sem sogovornica, sodelavka, trenerka, mentorica in učiteljica, skoraj vedno pa partnerica. Moja vizija ima svoje pogoje za uspeh in v svojih partnerjih iščem željo po delu, ljubezen in spoštovanje drugih in sebe. Tako vem, da gradim prave organizacije.


Zdaj veš kaj delam?


Z ljubeznijo,

Sandra

133 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page